0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Snel en goedkoop bier en meer bezorgd in Amsterdam

Bierkoerier in Amsterdam 

Er is een feestje aan de gang, maar het bier dreigt op te raken? Wees de held van het moment met Biertaxi247! Wij leveren in heel Amsterdam gekoeld bier, frisdrank, wijn, snacks en zelfs condooms en beltegoed tot bij je thuis! Binnen de 25 minuten zijn we er al! Je hoeft dus geen uren te wachten op ons. Wij zijn de snelste biertaxi die er is! 

Wij maken onze naam meer dan waar. De 247 in onze naam staat voor de vierentwintig uur op vierentwintig en de zeven dagen op zeven dat wij leveren bij jouw thuis. Ongeacht het uur, zelfs midden in de nacht, bezorgen wij tot aan je voordeur, en dat al vanaf een bestelling van 15 Euro! 

Drank bezorgd wanneer je maar wilt! 

Een drank koerier die je dag en nacht kunt bereiken en bier bij je levert in 25 minuten in Amsterdam. Klinkt dat als een droom? Biertaxi247 maakt het realiteit! Wij zijn de beste en snelste drank koerier van heel de stad! 

Winkel gesloten? Geen zin om uit je stoel te gaan en naar de nachtwinkel te rijden? Of wil je gewoon ter plaatste blijven als jij en je vrienden naar voetbal kijken? Bel ons op het  nummer 06 87 99 04 14 of via de website https://www.biertaxi247.nl. Binnen de kortste keren staan wij aan jouw voordeur in Amsterdam met fris bier! 

Bij Biertaxi247 betaal je pas als wij bij je zijn! Je kunt met de pas of contant betalen! 

Goedkoop bier, wijn of frisdrank aan huis

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om ‘s nachts of overdag bier te krijgen in Amsterdam. Op onze website vind je goedkoop bier en frisdrank die je kunt bestellen online of via de telefoon. 

Wij leveren al bij jouw thuis vanaf een bestelling van 15 euro! Zo kun je zonder dat je veel moet bestellen toch nog een thuislevering krijgen! Wil je veel bestellen? Laat ons dat even weten en wij kunnen je een volumekorting geven. Zo weet je dat je bij ons altijd het voordeligste en snelste bier aan huis hebt! 

Bier bestellen in de buurt van Amsterdam

Op dit moment zijn er een hoop bierkoeriers in Nederland, maar de beste dat zijn wij! Wij zorgen ervoor dat je altijd helemaal tevreden bent over je bestelling! Wij leveren binnen de 25 minuten bij jou in Amsterdam. Ons bier is natuurlijk helemaal koel! Zo kun je het direct opdrinken! Bestellen is ook heel gemakkelijk! Onze biertaxi komt tot bij je aan de deur. Als je nu op het bedrijf snel wat bier (of frisdrank of wijn) nodig hebt voor de collega´s of werknemers, of bij je thuis voor als er onverwacht visite is. 
Je belt ons gewoon op het nummer 06 87 99 04 14 of je geeft via de website https://www.biertaxi247.nl je bestelling door! Je hoeft geen tijd te verliezen met te betalen op de website. Dat doe je pas als wij er zijn, dat kan met de kaart of contant. Zo hebben wij al honderden tevreden klanten in Amsterdam bier bezorgd! 

Ben jij 18 of ouder? Alcohol verkopen aan jongeren is wettelijk verboden. Ben jij 18 of ouder?