Bier bestellen online in Amsterdam

Kun je bier bestellen online in Amsterdam? 

Je kunt online pizza bestellen, Indisch, Chinees, en ga maar door, maar kun je ook online bier bestellen in Amsterdam? Ja, dat kan! Tegenwoordig kun je een biertaxi bellen en je kunt bier aan je voordeur geleverd krijgen. Waar je ook woont, een fris glas bier is maar een telefoontje of een paar kliks weg. 

Echter is er een probleem. Hoe weet je dat jouw bierkoerier wel betrouwbaar is en op tijd je bier – of andere dingen zoals frisdrank of wijn – gaat leveren? Wij geven je enkele tips! 

Hoe weet je als een bierkoerier betrouwbaar is?

Als je een biertaxi online vindt wil wil je natuurlijk weten dat je op tijd je bier gaat krijgen, en je niet je geld kwijt bent aan een vals bedrijf die vlug een website heeft opgezet. Let op deze dingen wanneer je online drank gaat bestellen in Amsterdam om een betrouwbare bierkoerier te vinden:

Betaling – Het belangrijkste om op te letten is wanneer je je bestelling moet betalen. Moet je vooraf betalen? Let dan op! Bij Biertaxi247 betaal je pas als wij aan je deur staan. 

Levertijd – Hoe lang duurt het voor je bier er is? Duurt dit langer dan een uur? Dan heb je vaak met een amateuristisch bedrijf te maken die nog vlug je bier moet halen. Meestal is het bier nog eens lauw ook! Bij Biertaxi247 heb je binnen de 25 minuten je bier in Amsterdam thuis! Wij leveren ook bij kleine bestellingen van 15 euro al aan huis! 

Leveringsuren – Je hebt een snelle bierkoerier gevonden, maar daar heb je niet veel aan als deze enkel binnen de gewone werkuren bezorgd. De meeste feestjes zitten pas zonder bier of andere drank in de vroege uurtjes. Voetbal duurt ook tot ‘s avonds laat, zeker als je internationale wedstrijden gaat kijken. Daarom heb je een biertaxi nodig die ook dan nog gaat leveren. 

Biertaxi247 levert de hele dag door, elk uur van de dag, op elke dag van de week, ook op zondag! 

Aanbod – Ook belangrijk is wat je bierkoerier allemaal in huis heeft qua assortiment. Als je een feestje hebt, drinkt lang niet iedereen bier. Daarom is het belangrijk een biertaxi in Amsterdam te vinden die ook wijn, frisdranken, snacks of zelfs condooms heeft. Bij Biertaxi247 vind je dat allemaal! 

Wil je zeker zijn dat je bierkoerier snel bij je thuis in Amsterdam is met heerlijk koel bier? Dan zit je bij biertaxi247 op het juiste adres! Wij leveren snel, je betaalt pas na je bestelling gekregen te hebben en wij leveren elk moment van de week! Je kunt een bestelling bij ons plaatsen via onze website biertaxi247.nl of je belt ons gewoon op het nummer 06 87 99 04 14.