0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Bier bestellen in Amsterdam

Snel en goedkoop bier aan huis in Amsterdam

Bij Biertaxi247 kun je in Amsterdam snel en voordelig bier aan jouw voordeur krijgen. Al jaren zijn we de place to be voor snel en gemakkelijk bier aan huis geleverd te krijgen. Heb je een feestje, kijk je samen met vrienden voetbal, of heb je onverwacht bezoek en je hebt snel koud bier nodig? Dat is geen enkel probleem! Wij leveren binnen 25 minuten heerlijk gekoeld bier aan jouw voordeur! 

Hoe meer je wil bestellen, hoe goedkoper het wordt! Bij ons kun je elke dag van de week, elk uur van de dag terecht! Is de winkel dicht, heb je geen café die open is in de buurt of heb je geen zin om naar de nachtwinkel te gaan? Dan kun je ons gewoon bellen en bestellen! Ongeacht als het nu maandagmiddag is of zondagnacht, binnen de 25 minuten leveren wij koel bier in Amsterdam. 

Bier bezorgd aan je voordeur

Je wil gekoeld bier in Amsterdam bestellen bij ons, maar wat moet je daarvoor doen? Heel simpel! Bier bestel je gewoon bij ons door te bellen naar het nummer 06 87 99 04 14 of via de website https://www.biertaxi247.nl. Je hoeft pas te betalen als we bij jou aan de voordeur staan met je bier! Je kunt zowel contant als met de kaart betalen. Heb je een grote bestelling? Laat dit even weten aan ons, want hoe meer je bestelt hoe minder je betaalt per stuk! 

Biertaxi247 heeft een ruim assortiment van bieren waar je kunt uit kiezen. Van Heineken tot Amstel, je vindt het allemaal op onze website! We hebben niet alleen een ruim assortiment bier, maar ook wijn, frisdranken en snacks! Alles dus om een snel een feestje te organiseren of je voorraad bier en frisdrank aan te vullen wanneer je dreigt zonder te vallen! 

Waarom kiezen voor biertaxi247?


Wij zijn de snelste en voordeligste biertaxi in heel Amsterdam en omstreken! Veel andere biertaxis vragen dat je op voorhand gaat betalen, zijn te duur en hebben een bezorgtijd van meer dan een uur. Wij snappen dat het alles behalve leuk is om te wachten op je bezorging. Daarom leveren wij al binnen de 25 minuten bier aan jouw voordeur tegen een competitieve prijs! 

Je kunt dus gewoon heerlijk blijven zitten in je zetel en je favoriete bier bestellen. Op onze website kun je al je favoriete soorten bier vinden, zo hoef je niet snel naar de supermarkt en sjouwen met kratten bier en flessen wijn. 

Je betaalt bij ons pas als wij met je gekoelde bier aan je deur staan! Dit kan zowel contant of gewoon pinnen. Het is nog nooit zo makkelijk en snel geweest om bier bij je thuis te krijgen met Biertaxi247! Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we nog allemaal aanbieden! 

Bel ons nu! 

Wil je gekoeld bier binnen de 25 minuten bij jou aan huis? Bel ons dan nu op 06 87 99 04 14 of bestel online via de website!

Ben jij 18 of ouder? Alcohol verkopen aan jongeren is wettelijk verboden. Ben jij 18 of ouder?