Lokaal amsterdam

Bier bestellen in Amsterdam

Snel en goedkoop bier aan huis in Amsterdam

Bij Biertaxi247 kun je in Amsterdam snel en voordelig bier aan jouw voordeur krijgen. Al jaren zijn we de place to be voor snel en gemakkelijk bier aan huis geleverd te krijgen. Heb je een feestje, kijk je samen met vrienden voetbal, of heb je onverwacht bezoek en je hebt snel koud bier nodig? Dat is geen enkel probleem! Wij leveren binnen 25 minuten heerlijk gekoeld bier aan jouw voordeur! Hoe meer je wil bestellen, hoe goedkoper het wordt! Bij ons kun je elke dag van de week, elk uur van de dag terecht! Is de winkel dicht, heb je geen café die open is in de buurt of heb je geen zin om naar de nachtwinkel te gaan? Dan kun je ons gewoon bellen en bestellen! Ongeacht als het nu maandagmiddag is of zondagnacht, binnen de 25 minuten leveren wij koel bier in Amsterdam.

Bier bezorgd aan je voordeur

we wil gekoeld bier in Amsterdam bestellen bij ons, maar wat moet je daarvoor doen? Heel simpel! Bier bestel je gewoon bij ons door te bellen naar het nummer 06 87 99 04 14 of via de website https://www.biertaxi247.nl. Je hoeft pas te betalen als we bij jou aan de voordeur staan met je bier! Je kunt zowel contant als met de kaart betalen. Heb je een grote bestelling? Laat dit even weten aan ons, want hoe meer je bestelt hoe minder je betaalt per stuk!

Biertaxi247 heeft een ruim assortiment van bieren waar je kunt uit kiezen. Van Heineken tot Amstel, je vindt het allemaal op onze website! We hebben niet alleen een ruim assortiment bier, maar ook wijn, frisdranken en snacks! Alles dus om een snel een feestje te organiseren of je voorraad bier en frisdrank aan te vullen wanneer je dreigt zonder te vallen!

Waarom kiezen voor biertaxi247?

Wij zijn de snelste en voordeligste biertaxi in heel Amsterdam en omstreken! Veel andere biertaxis vragen dat je op voorhand gaat betalen, zijn te duur en hebben een bezorgtijd van meer dan een uur. Wij snappen dat het alles behalve leuk is om te wachten op je bezorging. Daarom leveren wij al binnen de 25 minuten bier aan jouw voordeur tegen een competitieve prijs!

Je kunt dus gewoon heerlijk blijven zitten in je zetel en je favoriete bier bestellen. Op onze website kun je al je favoriete soorten bier vinden, zo hoef je niet snel naar de supermarkt en sjouwen met kratten bier en flessen wijn. Je betaalt bij ons pas als wij met je gekoelde bier aan je deur staan! Dit kan zowel contant of gewoon pinnen. Het is nog nooit zo makkelijk en snel geweest om bier bij je thuis te krijgen met Biertaxi247! Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we nog allemaal aanbieden!

Bel ons nu!

Wil je gekoeld bier binnen de 25 minuten bij jou aan huis? Bel ons dan nu op 06 87 99 04
14 of bestel online via de website!

Snel en goedkoop bier en meer bezorgd inAmsterdam

Bierkoerier in Amsterdam

Er is een feestje aan de gang, maar het bier dreigt op te raken? Wees de held van het moment met Biertaxi247! Wij leveren in heel Amsterdam gekoeld bier, frisdrank, wijn, snacks en zelfs condooms en beltegoed tot bij je thuis! Binnen de 25 minuten zijn we er al! Je hoeft dus geen uren te wachten op ons. Wij zijn de snelste biertaxi die er is!

Wij maken onze naam meer dan waar. De 247 in onze naam staat voor de vierentwintig uur op vierentwintig en de zeven dagen op zeven dat wij leveren bij jouw thuis. Ongeacht het uur, zelfs midden in de nacht, bezorgen wij tot aan je voordeur, en dat al vanaf een bestelling van 15 Euro!

Drank bezorgd wanneer je maar wilt!

Een drank koerier die je dag en nacht kunt bereiken en bier bij je levert in 25 minuten in Amsterdam. Klinkt dat als een droom? Biertaxi247 maakt het realiteit! Wij zijn de beste en snelste drank koerier van heel de stad!

Winkel gesloten? Geen zin om uit je stoel te gaan en naar de nachtwinkel te rijden? Of wil je gewoon ter plaatste blijven als jij en je vrienden naar voetbal kijken? Bel ons op het nummer 06 87 99 04 14 of via de website https://www.biertaxi247.nl Binnen de kortste keren staan wij aan jouw voordeur in Amsterdam met fris bier!

Bij Biertaxi247 betaal je pas als wij bij je zijn! Je kunt met de pas of contant betalen!

Goedkoop bier, wijn of frisdrank aan huis

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om ’s nachts of overdag bier te krijgen in Amsterdam. Op onze website vind je goedkoop bier en frisdrank die je kunt bestellen online of via de telefoon.

Wij leveren al bij jouw thuis vanaf een bestelling van 15 euro! Zo kun je zonder dat je veel
moet bestellen toch nog een thuislevering krijgen! Wil je veel bestellen? Laat ons dat even weten en wij kunnen je een volumekorting geven. Zo weet je dat je bij ons altijd het voordeligste en snelste bier aan huis hebt!

Bier bestellen in de buurt van Amsterdam

Op dit moment zijn er een hoop bierkoeriers in Nederland, maar de beste dat zijn wij! Wij zorgen ervoor dat je altijd helemaal tevreden bent over je bestelling! Wij leveren binnen de 25 minuten bij jou in Amsterdam. Ons bier is natuurlijk helemaal koel! Zo kun je het direct opdrinken! Bestellen is ook heel gemakkelijk! Onze biertaxi komt tot bij je aan de deur. Als je nu op het bedrijf snel wat bier (of frisdrank of wijn) nodig hebt voor de collega´s of
werknemers, of bij je thuis voor als er onverwacht visite is.

Je belt ons gewoon op het nummer 06 87 99 04 14 of je geeft via de website https://www.biertaxi247.nl je bestelling door! Je hoeft geen tijd te verliezen met te betalen op de website. Dat doe je pas als wij er zijn, dat kan met de kaart of contant. Zo hebben wij al honderden tevreden klanten in Amsterdam bier bezorgd!

BLOG BERICHTEN
Snel en goedkoop bier aan huis in Amsterdam

Een bierkoerier wordt ook wel biertaxi genoemd. Wat een bierkoerier doet is eigenlijk heel simpel. Net zoals een pizzabezorger pizza levert, levert de bierkoerier bier – en vaak een heleboel andere dingen zoals wijn en frisdrank – bij je thuis. Dit maakt het de ideale oplossing voor mocht je een feestje hebben en je zonder bier valt. Het is een dienst die ook vaak gebruikt wordt om gewoon de drukte te vermijden in de supermarkt. Een hoop bedrijven doen ook beroep op een biertaxi om gekoelde dranken en snacks te leveren voor hun personeel. Zo hoeven ze geen koelkast vol te steken met bier en blijft het een verrassing.

Er is geen verschil tussen de termen bierkoerier en biertaxi, het zijn beiden bier bezorgers die meestal tot bij je thuis komen.

Bezorgt een biertaxi enkel bier?

Het eerste waar je aan denkt wanneer iemand het woord biertaxi zegt is natuurlijk een bierbezorger. Bij biertaxi247 leveren we echter een heleboel meer dan enkel bier. Natuurlijk leveren we je favoriete bieren zoals blikjes en flesjes Heineken of Amstel bier. Ook voor de mensen die geen bier drinken hebben we een hele hoop opties. Frisdrank zoals Cola en Fanta zit uiteraard in ons assortiment. Daarnaast leveren we ook Red Bull en Sprite bij je aan huis! Voor de wijndrinkers hebben we ook heerlijke Tarani wijn.

We leveren ook nog een heleboel andere dingen. Denk maar aan snacks zoals borrelnootjes, maar ook condooms

Hoe lang is een biertaxi onderweg?

Wanneer je een bierkoerier belt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je bestelling aan huis hebben. Logisch, anders ga je wel zelf naar de winkel. De meeste biertaxis zijn echter redelijk lang onderweg omdat ze geen professionele logistiek hebben. Vaak gaan ze op het moment dat jij je bestelling plaatst nog snel zelf om het bier in een nachtwinkel. Ook hangt het af van wanneer je hebt besteld.

Bij Biertaxi247 kun je zeker zijn dat je je bier op tijd krijgt en heerlijk koel. Wij hebben een professionele bevoorrading waardoor wij binnen de 25 minuten in Amsterdam bij je thuis drank kunnen bezorgen! Al onze dranken zijn uiteraard op voorhand al gekoeld zodat je ze direct kunt drinken, en het feestje verder kunt zetten.

Waar bestel je het beste bier in Amsterdam?

Wanneer je zonder bier of andere dranken zit, en online gaat bestellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je levering bij je thuis krijgen. Als je eens rondkijkt op internet zijn er veel bierkoeriers die pas leveren boven honderd euro, meer dan een uur onderweg zijn of een klein aanbod hebben. Daarnaast zijn er een hoop bierkoeriers die maar op bepaalde uren van de dag leveren. Vaak is dit tijdens de gewone werkuren. Leuk voor als je op je werk
een fris blik bier wilt laten leveren of voor als je niet naar de winkel wilt gaan om 17:00 in de middag. Val je zonder bier wanneer je op een feestje bent of naar de voetbal kijkt dan kun je deze uiteraard niet bellen.

Biertaxi247 is de beste bierbezorger in Amsterdam en daar in de buurt. Wij leveren zoals onze naam al zelf zegt, elk uur van de dag elke dag van de week! Zo weet je zeker dat je ons altijd kunt bereiken in geval van nood, want ja, zonder bier zitten op een feestje is een noodgeval!

Wij leveren al vanaf een bestelling van 15 euro bij jou aan huis! Zo kun je zelf voor een kleine bestelling gewoon in je zetel blijven zitten en hoef je niet naar de winkel. Om het extra makkelijk voor je te maken, betaal je bij ons pas als we aan je deur staan, dat kan zowel via pinnen of contant!
Wil je een betrouwbare biertaxi in Amsterdam? Voeg dan ons telefoonnummer (06 87 99 04 14) toe in je contactenlijst of sla onze website op in je bookmarks zodat je ons direct terugvindt als je snel bier nodig hebt!

Kun je bier bestellen online in Amsterdam?

Je kunt online pizza bestellen, Indisch, Chinees, en ga maar door, maar kun je ook online bier bestellen in Amsterdam? Ja, dat kan! Tegenwoordig kun je een biertaxi bellen en je kunt bier aan je voordeur geleverd krijgen. Waar je ook woont, een fris glas bier is maar een telefoontje of een paar kliks weg.

Echter is er een probleem. Hoe weet je dat jouw bierkoerier wel betrouwbaar is en op tijd je bier – of andere dingen zoals frisdrank of wijn – gaat leveren? Wij geven je enkele tips!

Hoe weet je als een bierkoerier betrouwbaar is?

Als je een biertaxi online vindt wil wil je natuurlijk weten dat je op tijd je bier gaat krijgen, en je niet je geld kwijt bent aan een vals bedrijf die vlug een website heeft opgezet. Let op deze dingen wanneer je online drank gaat bestellen in Amsterdam om een betrouwbare bierkoerier te vinden:

Betaling – Het belangrijkste om op te letten is wanneer je je bestelling moet betalen. Moet je vooraf betalen? Let dan op! Bij Biertaxi247 betaal je pas als wij aan je deur staan.

Levertijd – Hoe lang duurt het voor je bier er is? Duurt dit langer dan een uur? Dan heb je vaak met een amateuristisch bedrijf te maken die nog vlug je bier moet halen. Meestal is het bier nog eens lauw ook! Bij Biertaxi247 heb je binnen de 25 minuten je bier in Amsterdam thuis! Wij leveren ook bij kleine bestellingen van 15 euro al aan huis!

Leveringsuren – Je hebt een snelle bierkoerier gevonden, maar daar heb je niet veel aan als deze enkel binnen de gewone werkuren bezorgd. De meeste feestjes zitten pas zonder bier of andere drank in de vroege uurtjes. Voetbal duurt ook tot ’s avonds laat, zeker als je internationale wedstrijden gaat kijken. Daarom heb je een biertaxi nodig die ook dan nog gaat leveren.
Biertaxi247 levert de hele dag door, elk uur van de dag, op elke dag van de week, ook op zondag!

Aanbod – Ook belangrijk is wat je bierkoerier allemaal in huis heeft qua assortiment. Als je een feestje hebt, drinkt lang niet iedereen bier. Daarom is het belangrijk een biertaxi in Amsterdam te vinden die ook wijn, frisdranken, snacks of zelfs condooms heeft. Bij Biertaxi247 vind je dat allemaal!

Wil je zeker zijn dat je bierkoerier snel bij je thuis in Amsterdam is met heerlijk koel bier? Dan zit je bij biertaxi247 op het juiste adres! Wij leveren snel, je betaalt pas na je bestelling gekregen te hebben en wij leveren elk moment van de week! Je kunt een bestelling bij ons plaatsen via onze website biertaxi247.nl of je belt ons gewoon op het nummer 0687990414

0
  • Minimum order amount is 25,00. Please add more items to your cart.
0
Jouw winkelwagen
Uw winkelwagen is leegKeer terug naar Winkel