Alles wat je moet weten over de Bier Taxi

Wat doet een bierkoerier? 

Een bierkoerier wordt ook wel biertaxi genoemd. Wat een bierkoerier doet is eigenlijk heel simpel. Net zoals een pizzabezorger pizza levert, levert de bierkoerier bier – en vaak een heleboel andere dingen zoals wijn en frisdrank – bij je thuis. Dit maakt het de ideale oplossing voor mocht je een feestje hebben en je zonder bier valt. Het is een dienst die ook vaak gebruikt  wordt om gewoon de drukte te vermijden in de supermarkt. Een hoop bedrijven doen ook beroep op een biertaxi om gekoelde dranken en snacks te leveren voor hun personeel. Zo hoeven ze geen koelkast vol te steken met bier en blijft het een verrassing. 

Er is geen verschil tussen de termen bierkoerier en biertaxi, het zijn beiden bier bezorgers die meestal tot bij je thuis komen. 

Bezorgt een biertaxi enkel bier? 

Het eerste waar je aan denkt wanneer iemand het woord biertaxi zegt is natuurlijk een bierbezorger. Bij biertaxi247 leveren we echter een heleboel meer dan enkel bier. Natuurlijk leveren we je favoriete bieren zoals blikjes en flesjes Heineken of Amstel bier. Ook voor de mensen die geen bier drinken hebben we een hele hoop opties. Frisdrank zoals Cola en Fanta zit uiteraard in ons assortiment. Daarnaast leveren we ook Red Bull en Sprite bij je aan huis! Voor de wijndrinkers hebben we ook heerlijke Tarani wijn.

We leveren ook nog een heleboel andere dingen. Denk maar aan snacks zoals borrelnootjes, maar ook condooms! 

Hoe lang is een biertaxi onderweg?

Wanneer je een bierkoerier belt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je bestelling aan huis hebben. Logisch, anders ga je wel zelf naar de winkel. De meeste biertaxis zijn echter redelijk lang onderweg omdat ze geen professionele logistiek hebben. Vaak gaan ze op het moment dat jij je bestelling plaatst nog snel zelf om het bier in een nachtwinkel. Ook hangt het af van wanneer je hebt besteld. 

Bij Biertaxi247 kun je zeker zijn dat je je bier op tijd krijgt en heerlijk koel. Wij hebben een professionele bevoorrading waardoor wij binnen de 25 minuten in Amsterdam bij je thuis drank kunnen bezorgen! Al onze dranken zijn uiteraard op voorhand al gekoeld zodat je ze direct kunt drinken, en het feestje verder kunt zetten. 

Waar bestel je het beste bier in Amsterdam?

Wanneer je zonder bier of andere dranken zit, en online gaat bestellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je levering bij je thuis krijgen. Als je eens rondkijkt op internet zijn er veel bierkoeriers die pas leveren boven honderd euro, meer dan een uur onderweg zijn of een klein aanbod hebben. Daarnaast zijn er een hoop bierkoeriers die maar op bepaalde uren van de dag leveren. Vaak is dit tijdens de gewone werkuren. Leuk voor als je op je werk een fris blik bier wilt laten leveren of voor als je niet naar de winkel wilt gaan om 17:00 in de middag. Val je zonder bier wanneer je op een feestje bent of naar de voetbal kijkt dan kun je deze uiteraard niet bellen. 

Biertaxi247 is de beste bierbezorger in Amsterdam en daar in de buurt. Wij leveren zoals onze naam al zelf zegt, elk uur van de dag elke dag van de week! Zo weet je zeker dat je ons altijd kunt bereiken in geval van nood, want ja, zonder bier zitten op een feestje is een noodgeval! 

Wij leveren al vanaf een bestelling van 15 euro bij jou aan huis! Zo kun je zelf voor een kleine bestelling gewoon in je zetel blijven zitten en hoef je niet naar de winkel. Om het extra makkelijk voor je te maken, betaal je bij ons pas als we aan je deur staan, dat kan zowel via pinnen of contant! 

Wil je een betrouwbare biertaxi in Amsterdam? Voeg dan ons telefoonnummer (06 87 99 04 14) toe in je contactenlijst of sla onze website op in je bookmarks zodat je ons direct terugvindt als je snel bier nodig hebt!